Ciorba taraneasca cu carne

Printeaza

Ciorba taraneasca cu carne din: carne, morcov, fasole, orez, mazare, cartof, rosii, iaurt, marar, patrunjel.

Ingrediente:

  • 50 g carne fiartă (de pasăre sau de vita)
  • 5-6 felii mor­cov
  • 1/2 linguriţă orez
  • 1 lingură fasole verde
  • 1 lingurâ ma­zăre
  • 1 cartof
  • 1-2 roşii
  • 2 linguri iaurt
  • mărar
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Feliile de morcov se taie cuburi şi se pun la fiert în circa 400 ml apă rece. Se adaugă apoi mazărea şi fasolea curăţate şi spălate, iar la urmă cartoful tăiat cuburi.

Inainte de a fi legumele complet fierte, se adaugă roşiile, tăiate mărunt, orezul fiert separat şi carnea. Se serveşte cu verdeaţă şi iaurt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.