Ciorba de stevie

Printeaza

O reteta de ciorba de stevie din: stevie, morcov, pastarnac, ceapa, cartofi, orez, ulei, bulion, bors, sare si leustean.

Ingrediente:Ciorba de stevie

  • 4-5 legaturi stevie
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 4 cartofi
  • 1 mana de orez
  • ulei
  • bulion
  • 300 ml bors
  • sare
  • leustean

 

Mod de preparare:

Cureti zarzavatul (morcovul, ceapa, pastarnacul). Pui zarzavatul la fiert cu sare, iar cand este aproape fiert, adaugi cartofii curatati si taiati cubulete. După ce au fiert carto­fii, adaugi orezul spălat şi borşul.

Dacă ai, poţi adăuga suplimentar 1 lingură de zar­zavat pregătit special pentru ciorbe. Separat, cureţi ştevia şi o speli bine, apoi o tai fâşii. într-o tigaie adaugi 1 lingură de ulei şi 1 lingură de bulion şi căleşti bine. Apoi adaugi ştevia şi o laşi până ce se înmoaie, după care o adaugi în oala în care a fiert zarzavatul.

La sfârşit, adaugi leuştean verde tocat. Este o reţetă ieftină, dar potrivită pentru a oferi organismului vitaminele necesare după o iarnă lungă.

Ciorba de stevie

Ciorba de stevie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.