Ciorba de stevie
PrinteazaO reteta de ciorba de stevie din: stevie, morcov, pastarnac, ceapa, cartofi, orez, ulei, bulion, bors, sare si leustean.
- 4-5 legaturi stevie
- 1 morcov
- 1 pastarnac
- 1 ceapa
- 4 cartofi
- 1 mana de orez
- ulei
- bulion
- 300 ml bors
- sare
- leustean
Mod de preparare:
Cureti zarzavatul (morcovul, ceapa, pastarnacul). Pui zarzavatul la fiert cu sare, iar cand este aproape fiert, adaugi cartofii curatati si taiati cubulete. După ce au fiert cartofii, adaugi orezul spălat şi borşul.
Dacă ai, poţi adăuga suplimentar 1 lingură de zarzavat pregătit special pentru ciorbe. Separat, cureţi ştevia şi o speli bine, apoi o tai fâşii. într-o tigaie adaugi 1 lingură de ulei şi 1 lingură de bulion şi căleşti bine. Apoi adaugi ştevia şi o laşi până ce se înmoaie, după care o adaugi în oala în care a fiert zarzavatul.
La sfârşit, adaugi leuştean verde tocat. Este o reţetă ieftină, dar potrivită pentru a oferi organismului vitaminele necesare după o iarnă lungă.
Ciorba de stevie
Pofta buna!