Ciorbă spaniolă

Printeaza

O reteta de ciorba spaniola din: boabe de mazare, ciuperci, amestec de legume, telina, piept de pui, ficat de pui, frisca, ceapa, zeama de lamaie, sare, piper alb, tarhon si supa de pui.

Ingrediente:Ciorbă spaniolă

  • 200 g boabe de mazare
  • 200 g ciuperci
  • 200 g amestec de legume: morcovi, radacina de patrunjel
  • telina
  • 300 g piept de pui
  • 300 g ficat de pui
  • 200 ml frisca pentru gatit
  • 1 ceapa mare
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper alb
  • tarhon
  • supa de pui

 

Mod de preparare:

Pui la călit ceapa tocată şi pieptul de pui tăiat cubuleţe.Când carnea îşi schimbă culoarea şi devine albicioasă, adaugi şi amestecul de legume tăiate cubuleţe, mazărea, sarea şi piperul.

Pui capacul, iar după 2-3 minute, pui feliile de ciuperci. Torni 2 litri de apă sau supă de pui. Când carnea este fiartă, pui ficatul curăţat de pieliţă şi tăiat cubuleţe egale cu carnea. Mai laşi la fiert încă 5 minute, pui frişca după ce iei cratiţa de pe foc şi potriveşti gustul de sare şi de piper alb măcinat.

Adaugi şi tarhon verde mărunţit sau conservat în oţet. Acreşti ciorba cu zeama de la lămâia stoarsă. Consumi ciorba caldă.

Ciorbă spaniolă

Ciorbă spaniolă

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.