Ciorbă scăzută lipovenească cu carne de pasăre

Printeaza

Ciorbă scăzută lipovenească cu carne de pasăre din: ciocanele, bors, paste fainoase, ou, morcov, pastarnac, telina, ardei gras, ardei iute, smantana si condimente.

Ingrediente:Retete_6

  • 200 g ciocanele
  • 1/2 bors
  • 100 g paste fainoase (spirale)
  • 1 ou
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 telina
  • 1 ardei gras
  • 2 ardei iuti
  • 3 linguri smantana
  • condimente pentru legume

 

Mod de preparare:

Speli carnea cu apă caldă. O pul într-o oală cu apă şi cu condimentele de legume. Morcovul îl cureţi şi îl tai mărunt. Păstârnacul îl cureţi şi îl dai pe râzătoare. Ardeiul gras îl cureţi şl îl tal în bucăţi. Pul toate legumele peste carne şi laşi să fiarbă 30 de minute. Pui borşul după gust.

Adaugi pastele făinoase şi mal laşi să fiarbă încă 10 minute, în acest timp spargi oul, îl baţi puţin şi-l adaugi în ciorbă. Ardeii iuţi îi tai mărunt şl îi pui în oală. Când este gata, potriveşti după gust ciorba cu cele 3 lin­guri de smântână.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.