Ciorba de pui cu legume si paste

Printeaza

O reteta de ciorba de pui cu legume si paste din: morcovi, patrunjel, telina, ceapa, paste fainoase, piept de pui, ulei, leustean, patrunjel, sare, bulion si ulei.

Ingrediente:Ciorba de pui cu legume si paste

  • doi morcovi
  • o rădăci­nă de pătrunjel
  • o jumătate de ră­dăcină de ţelină
  • două cepe
  • o mâană de paste făinoase
  • un piept de pui
  • 2-3 linguri de ulei
  • leuştean şi pătrunjel
  • 500 ml borş
  • sare
  • buli­on
  • două linguri de ulei

 

Mod de preparare:

Se fierbe piep­tul de pui într-o oală cu un litru de apă. Separat se curăţă zarzava­tul şi se toacă mărunt după gust şi se căleşte în puţin ulei. După ce a fiert pieptul de pui se scoate şi se împarte în bucăţi, se pune la loc în oala cu zarzavatul călit bine şi pastele făinoase şi se lasă să fiarbă.

Când sunt gata, se adaugă borş şi bulion, apoi se mai dă o dată în clocot. După ce ai stins focul, pu­ne verdeaţa şi sarea, după gust.

Ciorba de pui cu legume

Ciorba de pui cu legume si paste

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ciorba de macaroane
  • ciorba de pui cu paste
  • ciorba cu macaroane
  • ciorba de macaroane cu bulion

1 comentariu

  1. Este o ciorba simpal si buna in acelasi timp

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.