Ciorba de pui a la grec cu legume

Printeaza

Ciorba de pui a la grec cu legume din: telina, morcovi, ceapa, smantana, patrunjel, mustar, piept de pui, orez.

Ingrediente:Ciorba_de_pui_a_la_grec_cu_legume

  • 1 ţelină
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 300 g smântână
  • 1 legătură pătrunjel
  • 700 g piept de pui
  • 10 g muştar
  • 2 bucăţi cub găină
  • 50 g orez

 

Mod de preparare:

Pui la fiert legumele şi pieptul de pui, tăiate cubuleţe, împreună cu cubul de gaina. După ce au fiert, adaugi şi 2-3 linguri de orez (50 g) şi mai fierbi câteva minute.

Intre timp, amesteci smântână cu o lingură de muştar. Amestecul îl pui în supă, dar nu înainte de a îl tempera puţin cu câteva linguri de supă fierbinte.

Iei oala de pe foc şi presari pătrunjel verde deasupra.

Ciorba de pui a la grec cu legume

Ciorba_de_pui_a_la_grec_cu_legume

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.