Ciorbă de primăvara din carne de porc

Printeaza

O reteta simpla de ciorba de primavara din carne de porc din: carne de porc, rosii, zarzavat de supa, cartofi, mazare, fasole, patrunjel, leustean, varza alba, ceapa, conopida, sare, zeama de lamaie si apa.

Ingrediente:Ciorbă de primăvara din carne de porc

  • 600 g carne de porc
  • 300 g roşii
  • 300 g zarzavat de supă
  • 500g cartofi
  • 150 g mazăre
  • 150 g fasole fidea
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură leuştean
  • 1 varză albă
  • 1 ceapă
  • 1 conopidă mică
  • sare
  • zeamă de lămîie
  • 3 l apă

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi şi se fierbe în apă cu sare. Se spumează, apoi se introduce ceapa tocată, zarzavatul de supă tăiat cuburi mici şi varza tăiată julien.

Se fierbe circa o oră şi se pun apoi cartofii tăiaţi cuburi mai mari, mazărea, fasolea, conopida bucheţele şi roşiile curăţate şi tăiate la urma.

După ce s-a acrit cu zeama de lămaie se presară verdeţurile tocate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.