Ciorba picanta de fasole cu bacon si porumb

Printeaza

Ciorba picanta de fasole cu bacon si porumb din: fasole neagra, porumb, bacon, morcov, ceapa, ardei gras, ardei iute, ulei, sare.

Ingrediente:Ciorba_picanta_de_fasole_cu_bacon_si_porumb

  • 100 g fasole neagră-boabe
  • 50 g porumb boabe-conservă
  • 100 g bacon
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei iute
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Se ține fasolea 6 ore în apă rece. Se spală și se pune la fiert. Se curăță legumele și se toacă mărunt. Se încing 2 linguri de ulei și se prăjesc împreună cu baconul tăiat cubulețe și cu ardeiul iute tăiat rondele.

Amestecul obținut se adaugă peste fasolea aproape fiartă. La final se pun boabele de porumb. Se pune sare după gust.

Ciorba picanta de fasole cu bacon si porumb

Ciorba_picanta_de_fasole_cu_bacon_si_porumb

Pofta buna!

 

3 comentarii

  1. Arata bine ciorba de fasole

  2. Buna ciorba picanta

  3. Buna ciorba asta picanta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.