Ciorbă de peşte cu smântână

Printeaza

Ciorbă de peşte cu smântână din: file de peste, morcovi, ceapa rosie, galbenusuri, smantana, otet si sare.

Ingrediente:

  • 400 g file de peste (macrou, crap, caras, biban, merluciu)
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa rosie
  • 4 galbenusuri
  • 300 ml smantana
  • 50 ml otet
  • sare

 

Mod de preparare:

Curatati ceapa si morcovul, spalati-le si taiati ceapa marunt iar morcovul rondele. Pune-le la fiert in 2 litri de apa, cu 1 lingurita sare. Adaugati uleiul si lasati sa fiarba la foc mic 15 minute.

Puneti apoi in oala pestele taiat in bucati mai mari, acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba inca 20 de minute. Intre timp, amestecati itnr-un castron galbenusurile cu smantana si otetul.

Cand legumele si pestele sun bine fierte luati oala de pe foc si adaugati amestecul de smantana. Amestecati incontinuu, in timp ce-l turnati, dupa care potriviti de sare. Serviti ciorba calda.

Ciorbă de peşte cu smântână

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.