Ciorba moldoveneasca de bureti

Printeaza

Ciorba moldoveneasca de bureti

Ingrediente:Ciorba moldoveneasca de bureti

  • 500 g ciuperci
  • 2-3 morcovi
  • 2 cepe mijlocii
  • 1 l bors
  • 1 ardei gras
  • 3 rosii
  • foi de dafin
  • piper
  • sare dupa gust
  • verdeata

 

Mod de preparare:

Se pune zarzavatul la fiert cu buretii, se lasa circa 15 minute, se adauga borsul, sarea si piperul impreuna cu foaia de dafin.

Se fierb inca 15 minute, apoi se calesc cepele in ulei si cele 3 rosii si se amesteca cu restul. La sfarsit se adauga verdeata.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Bunica facea o ciorba de bureti foarte gustoasa. O sa caut reteta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.