Ciorba de legume cu zeama de lamaie

Printeaza

Ciorba de legume cu zeama de lamaie din: fasole verde, ceapa, ulei, pasta de tomate, morcovi, mazare, patrunjel, cartofi, orez, patrunjel, lamaie si sare.

Ingrediente:

  • 500 g fasole verde
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 morcovi
  • 100 g mazare
  • 1 radacina patrunjel
  • 4 cartofi
  • 50 g orez
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lamaie
  • sare

 

Mod de preparare:

Căliţi în ulei ceapa curăţată, spălată şi tocată mărunt, apoi adăugaţi pasta de tomate şi mai lăsaţi 1 minut la foc mic, amestecând încontinuu.

Cură­ţaţi, spălaţi şi tăiaţi în bucăţele legumele şi puneţi-le la fiert în 4 litri de apă cu 1 lingură sare.

Adăugaţi fasolea verde şi mazărea şi lăsaţi să fiarbă 30 de minute. Puneţi apoi ceapa călită şi orezul. Lăsaţi să mai fiarbă 20 de minute.

La final, puneţi pă­trunjelul tocat mărunt, potriviţi de sare şi acriţi ciorba cu zeamă de lămâie.

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ciorba acrita cu lamaie

1 comentariu

  1. Imi place la nebunie ciorba acrita cu zeama de lamaie, dar zeama de lamaie nu alte tampenii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.