Ciorba de legume cu zeama de lamaie
PrinteazaCiorba de legume cu zeama de lamaie din: fasole verde, ceapa, ulei, pasta de tomate, morcovi, mazare, patrunjel, cartofi, orez, patrunjel, lamaie si sare.
- 500 g fasole verde
- 2 cepe
- 50 ml ulei
- 1 lingura pasta de tomate
- 2 morcovi
- 100 g mazare
- 1 radacina patrunjel
- 4 cartofi
- 50 g orez
- 1 legatura patrunjel
- 1 lamaie
- sare
Mod de preparare:
Căliţi în ulei ceapa curăţată, spălată şi tocată mărunt, apoi adăugaţi pasta de tomate şi mai lăsaţi 1 minut la foc mic, amestecând încontinuu.
Curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi în bucăţele legumele şi puneţi-le la fiert în 4 litri de apă cu 1 lingură sare.
Adăugaţi fasolea verde şi mazărea şi lăsaţi să fiarbă 30 de minute. Puneţi apoi ceapa călită şi orezul. Lăsaţi să mai fiarbă 20 de minute.
La final, puneţi pătrunjelul tocat mărunt, potriviţi de sare şi acriţi ciorba cu zeamă de lămâie.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ciorba acrita cu lamaie
Imi place la nebunie ciorba acrita cu zeama de lamaie, dar zeama de lamaie nu alte tampenii