Ciorba de gulii umplute cu carne

Printeaza

Ciorba de gulii umplute cu carne din: gulii, morcovi, patrunjel, carne tocata de porc, orez, oua, smantana, sare, piper, zeama de lamaie, patrunjel verde.

Ingrediente:Ciorba_de_gulii_umplute_cu_carne

  • 5 gulii
  • 3 bucati morcovi
  • 2 bucati patrunjel
  • 500 g carne tocata de porc
  • 5 linguri orez
  • 3 oua
  • 1 cutie de 200 g smantana
  • sare si piper dupa gust
  • zeama de lamaie dupa gust
  • patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Tai marunt morcovii si patrunjelul si ii pui la fiert in apa cu sare si cu piper. Intre timp, scobesti guliile. Prepari compozitia pentru umplut, ca si pentru perisoare – amesteci carnea cu ouale, orezul, sare si piper.

Umpli guliile si le pui la fiert. Lasi cca 20 de minute, timp in care, din restul compozitiei de carne, modelezi perisoare.

Dupa ce au trecut cele 20 de minute si guliile umplute au fost deja patrunse, adaugi perisoarele si bucatile de gulie care au ramas de la scobitul acestora.

Dupa ce s-au fiert toate, pui o cutie cu smantana, amestecata inainte cu putina zeama din ciorba, patrunjel si acresti, dupa gust, cu zeama de lamaie.

Ciorba de gulii umplute cu carne

Ciorba_de_gulii_umplute_cu_carne

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.