Ciorbă grecească cu carne de porc

Printeaza

O reteta delicioasa de ciorba greceasca cu: carne de porc, morcovi, radacina de patrunjel, telina, ceapa, orez, oua, lamie, smantana, faina, leustean, sare.

Ingrediente: Supa si ciorbe

  • 500 g carne de porc
  • 4 morcovi
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 1 ţelină
  • 2  cepe
  • 75 g orez
  • 2 ouă
  • 1 lămâie
  • 250 g smântână
  • 1 lingură făină
  • 1 legătură leuştean
  • sare

Mod de preparare:

Porţionezi carnea şi o pui la fiert în apă cu sare. Indată ce carnea a dat în fiert, iei spuma cât e nevoie. Tai zarzavatul bastonaşe, iar ceapa o toci mărunt şi o pui în ciorbă. După 1/2 oră adaugi orezul care a fost fiert separat.

Amesteci gălbenuşurile de ou cu smântână şi cu făina, apoi diluezi cu apă zeama de lămâie şi potriveşti gustul de sare şi adaugi compoziţia în ciorbă. La sfârşit, pui leuşteanul tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.