unt, ceapa, spanac, feta, branza cottage. Spanacul este o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale. Conține vitamina A, vitamina C, vitamina K, acid folic, fier, calciu, potasiu și magneziu. Brânza feta este o sursă bună de proteine, esențiale pentru dezvoltarea și repararea țesuturilor din corp. Este o sursă […]
Ciorba de fasole acrita cu gutui
PrinteazaCiorba de fasole acrita cu gutui din: fasole alba, ceapa, morcov, pastranac, gogosari, rosii, gutui, cimbru, zahar, sare si leustean.
Ingrediente:
- 172 kg fasole albă
- 4-5 cepe
- 1 morcov
- 1 păstârnac
- 2 gogoşari
- 5 roşii
- 2 gutui
- 1 linguriţă cimbru
- 2 linguriţe zahăr
- sare
- câteva fire de leuştean verde
Mod de preparare:
Ciorba de fasole acrita cu gutui: Alegi şi speli fasolea şi o pui la înmuiat 2-3 ore cât să se umfle boabele. Fierbi apă separat şi după ce s-au umflat boabele le răstorni în apa fiartă şi continui fierberea, la foc iute.
După câteva clocote, apa devine galbenă şi o arunci.
Pui din nou apă, tot fiartă separat, şi laşi să fiarbă. în acest timp te ocupi de gutui cărora le înlături căsuţa tare şi le pui la fiert tăiate cubuleţe cu tot cu coajă.
Adaugi zahărul şi când fasolea este complet fiartă îi pui fiertura de gutui.
Le laşi să fiarbă timp în care căleşti roşiile în puţin ulei şi apoi le pui în oală peste restul ciorbei. După 2-3 clocote potriveşti de sare, cimbru şi verdeaţă şi stingi focul.
Pofta buna!
Falafel cu Ciuperci – Reteta Autentica
din: naut, ciuperci, ceapa, usturoi, chimion, coriandru, sare, piper, ulei. Falafel, o specialitate orientală îndrăgită, primește o reinterpretare modernă cu adăugirea de ciuperci. Descoperă secretul preparării unui falafel delicios și nutritiv! Ingrediente: 200g năut uscat 200g ciuperci proaspete, tăiate mărunt 1 ceapă mică, tocată 3 căței de usturoi, […]
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/ciorba-de-fasole-acrita-cu-gutui html
- https://www restaurantedelux ro/tag/ciorba-de-fasole-cu-gutui