Ciorbă din aripi de curcan cu spanac

Printeaza

Ciorbă din aripi de curcan cu spanac din: aripa de curcan, morcovi, ceapa, pastarnac, cartofi, ardei gras, rosie, concentrat de pui, ulei, zahar, spanac, oua, faina, smantana, bors, leustean, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba_din_aripi_de_curcan_cu_spanac

  • 1 aripa de curcan
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 pastarnac
  • 2 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • un cub concetrat de pui
  • bors orez
  • ulei
  • zahar
  • spanac
  • 2 oua
  • 1 ou pentru dres
  • 1 lingura faina
  • 3 linguri smantana
  • 1/2 l bors
  • leustean
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli aripa de curcan şi o pui la fiert în apă rece. Când începe să fiar-bă, adaugi zarzavaturile curăţate şi tocate mărunt, lei spuma formată şi laşi să fiarbă mai departe. Speli frunzele de spanac şi le toci mărunt, apoi le amesteci cu ouăle bătute, condimente după gust şi, când clocoteşte, iei cu linguriţa din compoziţie şi pui în ciorbă.

Adaugi şi cartofii curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe. Acreşti cu borşul fiert în prealabil. Când e gata, dregi ciorba cu ou bătut cu smântână şi făină, apoi presari leuştean.

Ciorbă din aripi de curcan cu spanac

Ciorba_din_aripi_de_curcan_cu_spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.