Ciorba delicioasa de peste

Printeaza

Ciorba delicioasa de peste din: file de peste, peste, zarzavat, rosii, ceapa, ceapa verde, orez, cartofi, piper, bors, leustean, apa.

 

Ingrediente:Ciorba_delicioasa_de_peste

  • 600 g file de peste
  • 1,5 kg resturi de peste (cap de peste sau pesti mai mici)
  • 300 g zarzavat
  • 350 g rosii
  • 1 ceapa
  • 5 fire ceapa vede
  • 30 g orez
  • cativa cartofi
  • piper
  • 1 l bors
  • 1 legatura leustean
  • 2 l apa

 

Mod de preparare:

Speli fileul de peşte şi îl tai în bucăţele mărunte. Il stropeşti cu suc de lămâie.

Condimentezi cu sare şi piper. Cureţi şi speli morcovii şi ţelina.

Tai morcovii în felii, iar ţelina în fâşii subţiri.

Cureţi ceapa şi o tai foarte fin.

Căleşti legumele în grăsimea încinsă, aproximativ 5 minute.

Adaugi pasta de roşii şi făina şi le căleşti, amestecând continuu.

Stingi totul cu supa instant şi le laşi să fiarbă.

Condimentezi cu sare şi piper, să aibă un gust picant.

Presari grişul şi amesteci. Adaugi peştele şi laşi să se pătrundă la foc mic, aproximativ 5 minute.

Guşti şi, dacă mai trebuie, adaugi sare şi piper.

Ornezi cu pătrunjel verde tocat mărunt.

 

Ciorba delicioasa de peste

Ciorba_delicioasa_de_peste

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.