Ciorba delicioasa de legume

Printeaza

Ciorba delicioasa de legume din: sfecla, morcovi, radacina de patrunjel, cartofi, ceapa, telina, ulei, suc de rosii, patrunjel verde, lamaie, sare si piper.

Ingrediente:Ciorba_delicioasa_de_legume

  • 2 sfecla potrivite ca marime
  • 3 morcovi
  • 3 radacina de patrunjel
  • 5 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 telina
  • 2 linguri ulei
  • 250 ml suc de rosii
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lamaie sau 2 linguri otet de mere
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi şi spălaţi bine legumele. Tăiaţi ceapa mărunt şi căliţi-o în ulei. Când devine sticloasă, adăugati morcovii, pătrunjelul, ţelina date pe răzătoarea mare. Căliţi şi aceste legume 10 minute, apoi turnaţi peste ele 3 I apă fierbinte şi sucul de roşii.

Ţineţi oala să fiarbă la foc potrivit. Radeţi pe răzătoarea mică sfecla şi cartofii şi puneţi-i în oală. Adăugaţi sare, piper, după gust, ulei şi pătrunjel verde tăiat, atunci când ciorba e gata şi o luaţi de pe foc. Acriţi cu lămâie sau cu oţet de mere.

Ciorba delicioasa de legume

Ciorba_delicioasa_de_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.