Ciorba de zarzavat de iarna

Printeaza

 Ciorba de zarzavat de iarna

Ingrediente:Ciorba de zarzavat de iarna

  • 3 morcovi
  • 1 pătrunjel
  • 1 ţelină
  • 1 felie de gulie
  • 1 varză (300-400 g)
  • 3 cartofi
  • 100 g orez
  • sare
  • condiment

 

Mod de preparare:

Cureţi zarzavaturile şi le speli. Dai pe râzătoare morcovii, pătrunjelul, ţelina, felia de gulie. Varza o tai fideluţă, iar cartofii îi tai cubuleţe. Speli orezul în apă rece şi îl scurgi.

Intre timp, pui pe foc o oală cu apă. Când api fierbe, adaugi zarzavatul dat pe râză­toare şi varza, sarea şi condiment (după gust).

Când sunt fierte pe jumătate pui şi cuburile de cartofi cu orezul şi laşi pe foc până fierbe totul.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.