Ciorba de vita cu telina si mazare

Printeaza

Ciorba de vita cu telina si mazare din: rasol de vita, telina, ceapa, ardei gras, mazare, suc de rosii, sare, fasole verde, piper, ulei de floarea soarelui, patrunjel.

Ingrediente:Ciorba de vita cu telina si mazare

  • 1 rasol alb de vită
  • 1 țelină rădăcină şi frunze1
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 200 g mazăre proaspătă
  • 1 litru suc de roșii
  • sare
  • 100 g fasole verde păstăi
  • piper negru și alb măcinat
  • 1 lingurita ulei de floarea-soarelui
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se spală bucata de rasol, se taie cubulețe, care apoi se pun să fiarbă în 2 litri de apă.  Separat, se curăță legumele, se spală și se toacă mărunt ca pentru ciorbă. Se pun în oală împreună cu carnea de vită și se fierb în continuare la aceeași temperatură.

În acest timp, se spală roșiile, se opăresc, se decojesc și se pasează cu blenderul. Piureul de roșii se adaugă în ciorbă și se mai lasă să clocotească câteva minute. Se potrivește cu sare și piper și se se servește ornată cu pătrunjel proaspăt.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.