Ciorbă de varză cu paprica

Printeaza

Ciorbă de varză cu paprica din: cartofi, ceapa, ulei de rapita, supa, ardei grasi, rosii, boia dulce, sare, piper, boabe de ienupar, usturoi si varza murata.

Ingrediente:Ciorba_de_varza_cu_paprica

  • 500 g cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei de rapita
  • 500 ml supa
  • 2 ardei rgasi rosii
  • 1 conserva rosii (850 ml)
  • 2 linguri boia dulce (paprica)
  • sare
  • piper
  • 10 boabe de ienupar
  • 1 catel de usturoi
  • 300 g varza murata, toacta

 

Mod de preparare:

Se decojesc cartofii, se spală şi se taie cuburi. Se curăţă şi se toacă ceapa. Se călesc într-o cratiţă mare în ulei încins, ames­tecând. Se sting cu supa. Se curăţă şi se taie cuburi ardeii graşi. Se taie roşiile cuburi şi se adaugă în cratiţă. Se condimen­tează cu paprică, sare şi piper.

Se adaugă boabele de ienupăr. Se adaugă usturoiul pisat şi se lasă să fiarbă la foc moale aproxi­mativ 10 minute. 3 Se adaugă varza tocată şi se mai lasă 20 de minute. Inainte de servire se condimentează picant.

Ciorbă de varză cu paprica

Ciorba_de_varza_cu_paprica

Pofta buna!

 

3 comentarii

  1. imi place ciorba de varza si da cu paprika da

  2. Mi-ai facut pofta de o ciorba de varza

  3. Imi place ciorba asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.