Ciorba de varza acra cu costita afumata si slanina

Printeaza

Ciorba de varza acra cu costita afumata si slanina din: varza acra, untura, faina, rosii, ceapa, boia de ardei dulce, costita afumata, slanina afumata, smantana, sare.

Ingrediente:Ciorba_de_varza_acra_cu_costita_afumata_si_slanina

  • 1 varza acra taiata in forma de taitei
  • 1 lingura cu varf de untura
  • 2 linguri faina
  • 2 rosii
  • 1 ceapa taiata solzisori
  • 2 linguri boia de arde dulce
  • 300 g costita afumata
  • 50 g slanina afumata, taiata in cuburi mici
  • 200 g smantana
  • sare

 

Mod de preparare:

Varza acra se fierbe in 3 l apa pana se inmoaie. Costita taiata in feliute se prajeste separat cu slanina si se adauga in oala. Ceapa se caleste in untura pana devine galbuie, apoi se pune faina, se face un rantas, se adauga boiaua si rosiile si se pune in ciorba.

Smantana se amesteca bine cu putina apa rece si se pune in ciorba. Se sareaza si se mai lasa 10 minute la fiert. Se serveste fierbinte.

Ciorba de varza acra cu costita afumata si slanina

Ciorba_de_varza_acra_cu_costita_afumata_si_slanina

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.