Ciorba de varza acra cu carnati

Printeaza

Ciorba de varza acra cu carnati din: cartofi, ceapa, morcovi, orez, carnat, zeama de varza, ardei, pasta de ardei, bulion, patrunjel, ulei, smantana, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba_de_varza_acra_cu_carnati

  • 2 cartofi
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 2 linguri orez
  • 1 cârnat afumat
  • 2 căni zeamă de varză acră
  • câteva frunze de varză acră
  • 1 ardei gras
  • sare
  • piper
  • 1 lingură pastă de ardei
  • 2 linguri bulion sau pastă de tomate
  • 1 legătură pătrunjel
  • ulei
  • smântână

 

Mod de preparare:

Tai în felii câmatul şi-l prăjeşti în foarte puţin ulei. Adaugi ceapa i ardeiul gras tocate, morcovul dat prin râzătoare şi cartofii cuburi. Laşi câteva minute să se înăbuşe.

Acoperi cu apă, laşi 15 minute, apoi pui orezul, varza mărunţită şi zeama ei. Condimentezi după preferinţă şi laşi la fiert.

Spre sfârşit adaugi pasta de tomate şi pe cea de ardei, amesteci bine şi serveşti cu pătrunjel şi, la alegere, smântână.

Ciorba de varza acra cu carnati

Ciorba_de_varza_acra_cu_carnati

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.