Ciorba de vara cu fasole verde

Printeaza

Ciorba de vara cu fasole verde din: fasole verde, dovlecei, ceapa, morcovi, telina, marar, rosii, ulei, sare, orez, bors, piper.

Ingrediente:Ciorba_de_vara_cu_fasole_verde

  • 500 g fasole verde
  • 2 dovlecei
  • 1 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 legatura de marar
  • 4 rosii
  • ulei
  • sare
  • 3 linguri de orez
  • bors, dupa gust
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli legumele şi le cureţi. Tai dovle­ceii cuburi, fasolea în două, ceapa mă­runt, morcovii şi ţelina cubuleţe. încingi uleiul şi căleşti rădăcinoasele şi ceapa. Adaugi fasolea verde şi torni apă clo­cotită. Laşi la fiert. Separat, cureţi roşi­ile de coajă şi le dai pe râzătoare.

Când fasolea este molcuţă, adaugi dovleceii şi mai laşi la fiert. Potriveşti de sare. Separat, fierbi borşul. Acum pui în zeamă orezul şi îl fierbi câ­teva minute, adaugi roşiile şi laşi să clo­cotească.

Adaugi borşul, după gust şi mai laşi să dea câteva clocote. Potriveşti de sare şi piper, laşi să se combine aromele şi opreşti fo­cul. Toci mărarul şi îl pui în ciorbă.

Ciorba de vara cu fasole verde

Ciorba_de_vara_cu_fasole_verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.