Ciorba de vacuta cu legume si leustean

Printeaza

Ciorba de vacuta cu legume si leustean din: antricot de vita, rasol de vita, cartofi, ceapa, radacina de patrunjel, morcovi, telina, leustean, mazare, bors si sare.

Ingrediente:Ciorba_de_vacuta_cu_legume_si_leustean

  • 600 g antricot de vita
  • 1 rasol de vita
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 legatura leustean
  • 100 g mazare boabe
  • bors dupa gust
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbi carnea taiata cubulete si rasolul in 3-4 litri de apa cu putin sare, adunand spuma care se formeaza. Completezi cu apa din cand in cand si lasi sa fiarba, la foc potrivit, circa o ora si jumatate. Cureti zarzavatul, il tai cubulete sau dupa dorinta, ceapa o tai marunt si adaugi totul in ciorba.

Dupa 20 de minute, adaugi cartofii taiati cuburi si mazarea. Mai lasi 15 minute, pana cartofii sunt fierti. Pui borsul si sare dup gust si lasi sa mai dea in cateva clocote. Inchizi focul si presari leusteanul tocat.

Ciorba de vacuta cu legume si leustean

Ciorba_de_vacuta_cu_legume_si_leustean

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.