Ciorbă de urzici

Printeaza

Ciorbă de urzici din: urzici, malai, ceapa, morcov, sare.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Ciorbă de urzici

  • un kilogram de urzici
  • o jumătate de cană de mălai
  • o ceapă
  • un morcov
  • sare

 

Mod de preparare:

Urzicile se curăţă, se spală în multe ape şi se opăresc. Morcovul şi ceapa se curăţă, se spală şi se călesc.

Se adaugă apă şi se lasă la fiert. Când legumele sunt aproape gata se pun urzicile şi se mai lasă să fiarbă.

Apoi se adaugă mălaiul în zeamă şi se amestecă bine. Ciorba nu trebuie să fie foarte groasă. Se lasă mălaiul să fiarbă, se adaugă sarea şi se poate cosuma.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciorba de urzici
  • ciorba de urzici cu malai
  • urzici cu malai

1 comentariu

  1. Nu-mi place ciorba de urzici, pur si simplu nu pot s-o mananc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.