Ciorba de urzici cu usturoi

Printeaza

Ciorba de urzici cu usturoi din: urzici, patrunjel, ceapa, usturoi, oua, bors, ulei si sare.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Ciorba de urzici cu usturoi

  • 600 g urzici
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 3 oua
  • 500 ml bors
  • 3 linguri cu ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli urzicile, apoi le fierbi 3 minute în apă clocotită. Le scurgi, le laşi să se răcească apoi le tai în bucăţi mici.

Tai mărunt ceapa şi rădăcina de pă­trunjel şi le fierbi în apă cu sare şi 2 linguri de ulei, apoi adaugi urzicile şi le fierbi împreună 20 de minute.

Separat, într-o tigaie, din 3 ouă şi 1 lingură de ulei prepari o omletă, iar după ce se răceşte puţin rulezi omleta şi o tai fâşii subţiri.

Când urzicile sunt fierte, adaugi borşul apoi usturoiul pisat şi omleta. Le fierbi 1-2 minute împreună, apoi iei vasul de pe foc.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte buna ciorba de urzici cu usturoi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.