Ciorba de Teci (Fasole Verde)

Printeaza

O reteta simpla de ciorba de fasole verde din: ceapa, morcov, telina, albitura, fasole verde, rosii sau bulion, usturoi, otet, sare, knorr si marar sau patrunjel.

Poate te intereseaza si Ciorba de fasole verde cu verdeata

Ingrediente:Ciorba de teci

  • ceapă 100 g
  • morcov 100 g
  • ţelină şi albitură 150 g
  • fasole verde 500 g
  • cartofi 200 g
  • roşii proaspete sau în bulion 250 g
  • usturoi 20 g
  • oţet
  • sare dupa gust
  • knorr după gust
  • mărar sau pătrunjel

 

Mod de preparare:

Zarzavatul se taie mărunt şi se pune la fiert în apă cu puţină sare sau knorr.

Se fierbe aproximativ 10 minute, după care se adaugă fasolea verde ruptă sau tăiată bucăţele.

După încă câteva minute de fierbere se adaugă şi cartofii tăiaţi cuburi.

Spre sfârşitul fierberii se adaugă roşiile decojite şi tăiate cubuleţe, împreună cu usturoiul tăiat foarte fin.

După ce toate ingredientele sunt bine fierte, se potriveşte gustul cu sare şi, eventual, puţin oţet. înainte de servire se adaugă verdeaţă toca­tă mărunt.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • ciorba de teci
  • ciorba de teci de fasole
  • cum se face ciorba de teci

1 comentariu

  1. E foarte buna ciorba de teci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.