Ciorba de tarhon cu afumatura

Printeaza

Se face cu carne de porc, oase proaspete sau afumate. Intr-o oală de 3 l pui la fiert 4-5 oase tăiate potrivit ca mărime şi bine spălate, lei spuma şi laşi să fiarbă complet. Adaugi tarhonul mărunţit (cam cât prinzi între trei de­gete, de două ori).

Tarhonul poate fi proaspăt sau con­servat pentru iarnă, cu sare, în borcan. Laşi să mai fiarbă vreo 10-15 minute, după care adaugi o slobozeală făcută dintr-o lingură de făină frecată cu 3 lin­guri de smântână.

In absenţa smântânii poţi folosi un gălbenuş şi lapte. Adaugi condimente după gust, mai dai un clocot şi ciorba este gata. La masă fiecare îşi va adăuga, după gust, puţin oţet.

Ciorba de tarhon cu afumatura

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciorba de tarhon cu afumatura

1 comentariu

  1. Slobozeala frecata cu smantana?! Really? :)))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.