Ciorba de spanac cu smantana

Printeaza

Ciorba de spanac cu smantana din: spanac, patrunjel verde, ceapa, lapte batut, oua, smantana, sare, ulei.

Ingrediente:Ciorba_de_spanac_cu_smantana

  • 1 kg spanac
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 cepe potrivite uscate+1 legatura ceapa verde
  • 3 l lapte batut (acru)
  • 4 oua
  • 200 g smantana
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Căleşti ceapa pentru 3-4 minute cu puţin ulei şi 1/2 cană apă. Pe urmă pui spanacul tocat mărunt şi pătrunjelul tocat şi el şi mai adaugi o cană cu apă. Laşi câteva minute, până se înmoaie şi potriveşti gustul de sare.

După aceea torni laptele dulce, laşi să dea într-un clocot, după care pui imediat ouăle bătute, amestecate cu smântână şi iei oala cu ciorbă de pe foc. Serveşti ciorba alături de ceapă verde.

Ciorba de spanac cu smantana

Ciorba_de_spanac_cu_smantana

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.