Ciorba de spanac cu ou

Printeaza

Ciorba de spanac cu ou din: ceapa, morcov, patrunjel, telina, spanac, oua, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba de spanac cu ou

  • o ceapă
  • un morcov
  • o rădăcină pătrunjel
  • o felie dintr-o rădăcină de ţelină
  • o rădăcină păstârnac
  • un kg spanac
  • 2 ouă fierte
  • zeama de la două lămâi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spanacul se curăţă şi se opăreşte în apă clocotită. Apoi se toacă nu foarte mărunt. Se pun la fiert în 2 litri de apă toate legumele curăţate şi tăiate mărunt.

Se fierb 30 de minute, se verifică şi, dacă sunt fierte, se pune spanacul. Se mai lasă 10 minute pe foc, apoi se trage oala de pe aragaz, se condimentează cu sare şi piper şi se acreşte cu zeamă de lămâie.

Se serveşte cu felii de ouă fierte.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Ciorba de spanac cu ou
Autor
Publicat pe

Incoming search terms:

  • ciorba de spanac cu oua

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.