Ciorba de sfecla rosie cu zeama de varza
PrinteazaCiorba de sfecla rosie cu zeama de varza
- 1 kg sfeclă roşie
- 1 morcov
- 1 păstârnac
- 1 ceapă
- 2 roşii
- 150 g orez
- 1 lingură făină
- 100 ml ulei
- 1 legătură verdeaţă
- 1 l zeamă de varză
- sare
Mod de preparare:
Cureţi sfecla, morcovul, albitura şi ceapa, le speli, le tai cubuleţe, iar ceapa o toci mărunt. Le căleşti aproximativ 15 minute, apoi adaugi făina, mai laşi 10 minute şi sting cu apă.
Laşi să fiarbă, apoi adaugi orezul ales şi spălat, roşiile tăiate mărunt şi la sfârşit tomi zeama de varză fiartă în prealabil. Potriveşti gustul de sare şi presari verdeaţa tăiată mărunt.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/ciorba-de-sfecla-rosie-cu-zeama-de-varza html
Ador ciorba de sfecla. Cu smantana si ardei iute…yummy!