Ciorba de sfecla rosie cu zeama de varza

Printeaza

Ciorba de sfecla rosie cu zeama de varza

Ingrediente:Ciorba de sfecla rosie cu zeama de varza

  • 1 kg sfeclă roşie
  • 1 morcov
  • 1 păstârnac
  • 1 ceapă
  • 2 roşii
  • 150 g orez
  • 1 lingură făină
  • 100 ml ulei
  • 1 legătură verdeaţă
  • 1 l zeamă de varză
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi sfecla, mor­covul, albitura şi ceapa, le speli, le tai cubuleţe, iar ceapa o toci mărunt. Le căleşti aproximativ 15 minute, apoi adaugi făina, mai laşi 10 minute şi sting cu apă.

Laşi să fiarbă, apoi adaugi orezul ales şi spălat, roşiile tăiate mărunt şi la sfârşit tomi zeama de varză fiartă în prealabil. Potriveşti gustul de sare şi pre­sari verdeaţa tăiată mărunt.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/ciorba-de-sfecla-rosie-cu-zeama-de-varza html

1 comentariu

  1. Ador ciorba de sfecla. Cu smantana si ardei iute…yummy!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.