Ciorba de pui cu zeama de varza

Printeaza

Ciorba de pui cu zeama de varza din: pui, pipote de pui, ficatei de pui, conopida, mazare, ceapa, ulei, supa de pui, zeama de varza, nucsoara.

Ingrediente: Ciorba_de_pui_cu_zeama_de_varza

  • 400 g carne de pui fără oase şi piele
  • 100 g pipote de pui
  • 100 g ficăţei de pui
  • 250 g conopidă
  • 200 g boabe de mazăre congelata
  • 1 ceapă
  • 2 linguri ulei
  • 500 ml supă de pasăre
  • 500 ml zeamă de varză murată
  • 1 praf nucşoară

Mod de preparare:

Se taie bucăţi carnea şi măruntaiele. Se despart bucheţelele de conopidă. Se lasă să se decongeleze într-o sită boabele de mazăre.

Se încinge uleiul şi se căleşte ceapa tocată; se adaugă carnea şi se prăjeşte la foc iute, de jur-împrejur. Apoi se adaugă măruntaiele şi supa, sare şi piper; se acoperă vasul cu un capadşi se lasă să se înăbuşe la foc mediu 20 minute.

Se adaugă legumele şi nucşoara şi se mai fierb 10 minute, apoi se adaugă zeama de varză şi se mai fierbe 5 minute.

Ciorba de pui cu zeama de varza

Ciorba_de_pui_cu_zeama_de_varza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.