Ciorba de pui cu legume si taietei

Printeaza

Ciorba de pui cu legume si taietei din: pui, ceapa, morcov, ardei, telina, zeama de varza, taietei, sare.

Ingrediente:Ciorba de pui cu legume si taietei

  • 2 spinări de pui
  • 2 ciocănele
  • 2 aripi
  • o ceapă
  • un morcov
  • un ardei gras
  • o felie dintr-o rădăcină de ţelină
  • o rădăcină păstârnac
  • o rădăcină pătrunjel
  • 500 ml zeamă de varză
  • tăieţei, după gust
  • sare

 

Mod de preparare:

Carnea se spală şi se pune la fiert în apă rece cu un praf de sare. Se ia spuma ori de câte ori apare şi apoi se pun legumele tăiate mărunt.

Când carnea a fiert, se scoate şi se curăţă de pe oase. Se pune înapoi în oală, se toarnă zeama de varză şi se adaugă tăieţeii. Se mai lasă la fiert cât să se fiarbă tăieţeii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.