Ciorba de pui cu legume si orez

Printeaza

Ciorba de pui cu legume si orez din: pui, morcov, telina, ceapa, patrunjel, orez, bors, galbenus, smantana, usturoi, sare.

Ingrediente:Ciorba de pui cu legume si orez

  • 500 g carne pui
  • 40p g zarzavat (morcov, ţelină, ceapă, pătrunjel)
  • 2 linguri orez
  • borş
  • un gălbenuş
  • 200 g smântână
  • 4-5 căţei de usturoi
  • sare

 

Mod de preparare:

Pui la fiert carnea (tăiată în bucăţi mici) în 3,5 litri de apă rece şi un praf de sare. Căleşti zarzavatul tăiat mărunt, iar când începe să dea în clocot supa, adaugi zarzavatul. Fierbi la foc mic. Când este aproape fiartă carnea, adaugi orezul.

Când este fiert şi acesta, adaugi borşul şi usturoiul pisat, apoi mai dai câteva clocote. Iei de pe foc şi laşi puţin să se răcească, după care dregi ciorba cu smântână şi gălbenuşul. Deasupra presari frunze de pătrunjel tăiate mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.