Ciorba de porc cu tarhon si smantana
PrinteazaCiorba de porc cu tarhon si smantana din: oua, carne proaspata de porc, carne afumata de porc, cartofi, smantana, morcov, pastarnac, ceapa, tarhon, sare.
- 1 ou
- 300 g carne proaspata de porc
- 300 g carne afumata de porc
- 4 cartofi
- 200 g smantana
- 1 morcov
- 1 pastarnac
- 1 ceapa
- 1 legatura de tarhon
- sare
Mod de preparare:
Taie carnea în bucăţi potrivite şi punele la fiert in apa cu un praf de sare.
Indeparteaza spuma de cate ori este nevoie. Adauga ceapa, morcovul si pastarnacul taiate marunt.
Cand legumele si carnea sunt aproape fierte, adauga cartofii taiati cubulete.
Spre final, scufunda legatura de tarhon, las-o cateva minute, apoi indeparteaz-o.
Drege ciorba cu smantana batuta bine cu oul. Las-o sa dea in 1-2 clocote.
Ciorba de porc cu tarhon si smantana
Pofta buna!