Ciorba de porc cu taitei si lustean

Printeaza

Ciorba de porc cu taitei si lustean din: piept de porc, morcov, radacina patrunjel, ardei gras, ceapa, rosii, patrunjel verde, leuştean, tăiţei de casă, ulei, borş proaspăt, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba_de_porc_cu_taitei_si_lustean

  • 800 g piept de porc
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină pă­trunjel
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapă mare
  • 3 roşii mari decojite
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 1 legătură leuştean
  • 400 g tăiţei de casă
  • 100 ml ulei
  • 1 l borş proaspăt
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Speli pieptul de porc, îi tai în bucăţele şi îi pui la fiert într-o oală cu 4 l apă. Inde­părtezi spuma ce se formează, adaugi ceapa călită în ulei, zarzavatul tăiat mărunt şi laşi pe foc până ce carnea şi zarzavatul au fiert.

Pui roşiile tocate cu­buri, tăiţeii, sarea, piper după gust, apoi borşul fiert separat şi laşi să mai dea câ­teva clocote. La sfârşit, adaugi verdeaţa tocată mărunt (pătrunjel şi leuştean). Serveşti cu sau fără smântână.

Ciorba de porc cu taitei si lustean

Ciorba_de_porc_cu_taitei_si_lustean

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.