Ciorba de porc cu smantana si usturoi
PrinteazaCiorba de porc cu smantana si usturoi din: rasol de porc, picioare de porc, fleica, oua, smantana, morcov, otet, sare, usturoi.
Ingrediente:
- 1 rasol şi 2 picioare de porc
- fleică (1 kg de carne)
- 10 ouă
- 1 kg smântână
- 1 morcov
- oţet
- sare
- 2- 3 căţei de usturoi
Mod de preparare:
Fierbi carnea ca pentru piftie. Strecori zeama, scoţi carnea şi o tai feli- uţe. Dai zeama într-un clocot şi adaugi carnea taiata.Separat baţi ouăle cu mixerul sau cu telul, adaugi smântână şi 2 linguri de oţet. Omogenizezi cu mixerul.
Pui 2-3 polonice de zeamă fiartă în pasta obţinută şi o subţiezi. 0 adaugi în ciorbă amestecând continuu (procedezi aşa ca să nu se formeze cocoloaşe).
Mai adaugi vegeta sau sare şi oţet după gust. O consumi cu oţet şi mujdei după gust. Dacă pui ciorba în boluri şi o laşi să se răcească, se transformă în piftie.
Ciorba de porc cu smantana si usturoi
Poftă bună!
Incoming search terms:
- ciorba de picioare de porc
- ciorba de picioare de porc cu smantana
- ciorba de porc cu smantana si usturoi
- ciorba de ciocanele de porc
- ciorba din picioare de porc
- Ciorbe si mincare din picioruse si genunchi de porc
buna rau ciorba de porc!