Ciorba de porc cu smantana si usturoi

Printeaza

Ciorba de porc cu smantana si usturoi din: rasol de porc, picioare de porc, fleica, oua, smantana, morcov, otet, sare, usturoi.

Ingrediente: Ciorba de porc cu smantana si usturoi

  • 1 rasol şi 2 picioare de porc
  • fleică (1 kg de carne)
  • 10 ouă
  • 1 kg smântână
  • 1 morcov
  • oţet
  • sare
  • 2- 3 căţei de usturoi

 

 

Mod de preparare:

Fierbi carnea ca pentru piftie. Strecori zeama, scoţi carnea şi o tai feli- uţe. Dai zeama într-un clocot şi adaugi carnea taiata.Separat baţi ouăle cu mixerul sau cu telul, adaugi smântână şi 2 linguri de oţet. Omogenizezi cu mixerul.

Pui 2-3 polonice de zeamă fiartă în pasta obţinută şi o subţiezi. 0 adaugi în ciorbă ames­tecând continuu (procedezi aşa ca să nu se formeze cocoloaşe).

Mai adaugi vegeta sau sare şi oţet după gust. O consumi cu oţet şi mujdei după gust. Dacă pui ciorba în boluri şi o laşi să se răcească, se transformă în piftie.

Ciorba de porc cu smantana si usturoi

Ciorba_de_porc_cu_smantana_si_usturoi

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • ciorba de picioare de porc
  • ciorba de picioare de porc cu smantana
  • ciorba de porc cu smantana si usturoi
  • ciorba de ciocanele de porc
  • ciorba din picioare de porc
  • Ciorbe si mincare din picioruse si genunchi de porc

1 comentariu

  1. buna rau ciorba de porc!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.