Ciorba de peste si zeama de varza

Printeaza

Ciorba de peste si zeama de varza din: zeama de varza, zarzavat, peste, verdeata.

Ingrediente:Ciorba de peste si zeama de varza

  • 3 I zeamă de varză
  • zarzavat de supă – morcov, pătrunjel, ceapă
  • 600 g peşte
  • verdeaţă

Mod de preparare:

Se potriveşte de acreală zeama de varză, adăugând apă dacă trebuie. Se fierb cu morcovul, pătrunjelul şi ceapa tăiate mărunt. Când este aproape gata, se pune peştele curăţat şi tăiat în bucăţi potrivite. Se lasă să fiar­bă cât trebuie, având grijă să se ia spuma din când în când. Se potriveşte de sare şi se adaugă după gust ver­deaţă tăiată mărunt (mărar, pătrunjel, tarhon etc.).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.