Ciorba de peste cu zeama de varza

Printeaza

Ciorba de peste cu zeama de varza

Ingrediente:Ciorba de peste cu zeama de varza

  • 3 morcovi
  • 3 pătrunjel
  • 1păstârnac
  • 2cartofi
  • 3 cepe
  • 1ardei gras
  • 3 – 4 roşii
  • 1 litru zeamă de varză
  • leuşean
  • pătrunjel
  • ţelină
  • 2 kg peşte (de preferinţă alb – ştiucă, văduviţă, biban, şalău, dar e bun şi crapul)

 

Mod de preparare:

Zarzavatul şi legumele se toacă mărunt şi se pun la fiert în 2 litri apă.

Zeama de varză, limpede, parfumată, acrişoară, se pune şi ea pe foc, după primele clocote ale fierturii se toarnă zeama de varză fierbinte peste legume, să fiarbă împreună, 1 jumătate de oră .

Peştele, tăiat bucăţi de-un blid, acu se pune la fiert, 20 de minute.

Verdeaţa se toacă şi se presară peste ciorba fierbinte.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Valentina Petcu

    Mai degraba punem crap la ciorba asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.