Ciorba de peste cu mujdei

Printeaza

Ciorba de peste cu mujdei din: peste, ceapa, ardei, cartofi, otet, ardei, usturoi, verdeata.

Ingrediente:Ciorba de peste cu mujdei

  • 1,5 kg peste amestecat mic si mare, capete si cozi
  • o ceapă
  • 2 ardei grasi
  • 5 cartofi
  • 5 linguri otet alb
  • un ardei iute

Pentru servit:

  • mujdei de usturoi
  • verdeata

 

Mod de preparare:

In 2,5 litri de apă se pun la fiert ceapa, ardeiul gras si cartofii. Când cartofii sunt pătrunsi, se pun capetele usor crestate. Se lasă 5 minute, apoi se pun cozile. Se mai lasă pe foc 15 minute.

Se trage oala de pe foc, se pun otetul si ardeiul iute tăiat în două pe lung si se lasă 15 minute deoparte. Se potriveste gustul de sare.

Se aduce la masă cu verdeată tocată presărată deasupra si mujdei de usturoi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.