Ciorba de peste cu legume si leustean

Printeaza

Ciorba de peste cu legume si leustean din: ceapa, ardei gras, morcovi, leustea, orez, cartofi, ardei iute, otet, sare, peste.

Ingrediente:Ciorba_de_peste_cu_legume_si_leustean

  • 3 cepe potrivite
  • 2 ardei grasi
  • 3 morcovi mari
  • 2 legaturi leustean sau telina (frunze)
  • 150 g orez
  • 4 cartofi
  • 1 ardei iute
  • otet
  • sare
  • 800 g peste combinat

 

Mod de preparare:

Cureţi morcovii, pe doi dintre ei îi dai pe răzătoarea mică, iar morcovul rămas îl tai în cubuleţe. Adaugi o mână bună de frunze de leuştean sau ţelină, să fiarbă alături de celelalte zarzavaturi. Când au fiert toate pe jumătate, adaugi orezul, iar după ce a fiert şi acesta, pui cartofii tăiaţi cubuleţe, ardeiul iute tocat mărunt, oţet şi sare după gust.

După ce au fiert toate ingredientele, adaugi peştele, spălat şi curăţat. Dacă peştele este slab, torni şi câteva picături de ulei. Dacă foloseşti peşte de mai multe feluri, chiar şi din cel mărunţel, mai laşi oala pe foc, ca preparatul să mai dea într-un clocot, lei oala de pe foc şi, după 5 minute, adaugi verdeaţa.

Ciorba de peste cu legume si leustean

Ciorba_de_peste_cu_legume_si_leustean

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.