Ciorba de peste cu curry

Printeaza

Ciorba de peste cu curry din: peste, curry, ceapa, rosii, cartofi, morcovi, iaurt, sare, ulei, patrunjel.

Ingrediente:Ciorba de peste cu curry

  • 400 g peşte
  • 2 linguri praf de curry
  • o ceapă
  • 3 roşii
  • 1,5 l apă
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 linguri suc de lămâie
  • 60 g iaurt
  • o lingură ulei
  • sare
  • 3-4 fire pătrunjel

 

Mod de preparare:

In oala de fiert se pune uleiul şi, când s-a încins, se pune ceapa curăţată şi tăiată mărunt, se lasă un minut şi apoi se adaugă praful de curry şi pulpa roşiilor tăiată cuburi mici.

Se lasă 30 de secunde, se pun morcovii curăţaţi şi tăiaţi fâşii, cartofii curăţaţi de coajă şi tăiaţi cuburi, se toarnă apa şi se lasă să fiarbă.

Se adaugă peştele tăiat şi sucul de lămâie. Se potriveşte gustul de sare şi se lasă la fiert până ce peştele este gata.

Se serveşte cu iaurt si pătrunjel verde tăiat mărunt.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.