Ciorba de peste cu ardei gras si leustean – usor de preparat

Printeaza

Ciorba de peste cu ardei gras si leustean din: usturoi, ceapa, ardei gras, file de crap, margarina, supa de legume, leustean, sare, piper.

 

Ingrediente:Ciorba_de_peste_cu_ardei_gras_si_leustean

  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • 500 g file de crap (dezosat)
  • 10 g unt sau margarina
  • 1/2 l supa de legume
  • leustean
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Cureţi usturoiul şi ceapa. Usturoiul îl zdrobeşti, iar ceapa o toci mărunt.

Cureţi ardeii de seminţe şi de nervuri, îi tai fâşii subţiri sau cubuleţe.

Speli peştele, îl zvinţi şi îl tai bucăţi mai mari.

Incingi grăsimea şi pui la călit ceapa şi usturoiul, apoi adaugi ardeii şi îi mai laşi aproape 8 minute pe foc.

Torni zeama de zarzavat, pui bucăţile de peşte şi laşi să dea în clocot.

Adaugi condimentele, acoperi oala cu un capac şi laşi supa să fiarbă 5 minute.

Presari leuştean verde tocat.

Ciorba de peste cu ardei gras si leustean

Ciorba_de_peste_cu_ardei_gras_si_leustean

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.