Ciorba de peste (crap)

Printeaza

Ciorba de peste din: cap si coada de crap, telina, ceapa, ardei, orez, patrunjel, leustean, otet, sare.

Ingrediente:Ciorba de peste

  • capul şi coada unui crap
  • o felie dintr-o rădăcină de ţelină
  • o ceapă
  • 2 ardei graşi
  • 3 linguri orez
  • o legătură pătrunjel
  • leuştean
  • oţet
  • sare

 

Mod de preparare:

In apă cu sare se pun la fiert legumele tăiate mărunt.

Se lasă 10 minute, se pun capul si coada peştelui şi, când ochii peştelui s-au albit, se scot din oală.

Se pune orezul, se lasă la fiert, se pun din nou capul şi coada.

Se acreşte cu oţet, după gust, se potriveşte de sare şi se pune verdeaţa tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.