Ciorba de perisoare de peste cu rosii

Printeaza

Ciorba de perisoare de peste cu rosii din: perisoare de peste, ardei, rosii, morcov, telina, pastarnac, ceapa, bors, leustean, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba de perisoare de peste cu rosii

  • perişoare de peşte
  • 3 ardei
  • 4 roşii
  • 1 morcov
  • 1 te­lină
  • 1 păstârnac
  • 1 ceapă
  • borş
  • 2 legături leuştean
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ceapa şi ardeiul se curăţă, se taie mărunt. Morcovul, ţelina, păstâmacul se curăţă, se dau pe râzătoare.

Toate acestea se pun la fiert în zea­ma în care a fiert peştele pentru perişoare. După ce au fiert, se adaugă roşiile decojite, tăiate felii, perişoarele de mărimea unei nuci (vezi reţeta) şi se lasă să fiarbă 10 minute.

Se pune borşul şi se lasă să dea într-un clocot. La sfârşit se potriveşte de sare şi piper şi se presară leuştean tocat mărunt. 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Antoanela Marescu

    Foarte buna ciorba de perisoare 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.