Ciorba de perisoare cu bors

Printeaza

Ciorba de perisoare cu bors si orez din: carne, ceapa, morcov, rosii, ardei, bors, orez, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba de perisoare cu bors si orez

  • 200 g carne tocată
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 păstârnac
  • 2 roşii
  • 1/2 ardei capia
  • pătrunjel
  • 1 căniţă orez
  • 1 ou
  • borş
  • 1 linguriţă făină

 

Mod de preparare:

Se curăţă legumele şi se taie mărunt, într-o oală se pun 2-3 linguri de ulei şi se călesc legumele: ceapa, morcovul, păstârnacul, ardeiul capia şi pătrunjelul, până devin sticloase.

Se toarnă apă călduţă peste legume şi se lasă la fiert 20 de minute.

Se prepară perişoarele. Se amestecă carnea tocată cu ceapa tocată mărunt, orezul, oul, făina, pătrunjelul verde tocat. Se amestecă totul bine, se condimentează cu sare şi piper şi se formează perişoare cât mai mici.

In oala cu legumele se adaugă roşiile blenduite. După 2-3 clocote, se adaugă perişoarele, având grijă să se reducă din intensitatea focului.

Se potriveşte ciorba de sare, piper şi se acreşte cu borş proaspăt, după gust. Când ciorba este gata, se presară pătrunjel verde şi se serveşte dreasă cu smântână.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Ciorba de perisoare cu bors si orez
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 2 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.