Ciorba de perisoare a la grec – gustoasa

Printeaza

Ciorba de perisoare a la grec

Se prepară ca şi borşul de perişoare (vezi reţeta), cu deosebirea că se acreşte cu zeamă de lămâie, se drege cu Ciorba de perisoare a la grecgălbenuşuri şi cu smântână şi nu se pune leuştean.

Carnea pentru perişoare poatre fi de viţel sau de porc foarte slabă ori ambele, în cantităţi egale.

Se pot folosi numai albuşurile de la ouăle destinate pentru dresul ciorbei, atunci când facem compoziţia pentru perişoare.

Când dregem ciorba, batem gălbenuşurile cu smântână, apoi subţiem cu ciorbă fierbinte, până ce se ajunge la temperatura ei, după care turnăm în ciorbă.

Altfel, „se taie“ oul în ciorbă şi aspectul ei va avea de suferit.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Ciorba de perisoare cu legume

Reteta zilei: Ciorba de perisoare cu legume

Ciorba de perisoare cu legume ocupa un loc fruntas in topul celor mai bune ciorbe. Sanatoasa si hranitoare, ciorba de perisoare cu legume este alegerea perfecta pentru tine si pentru cei dragi.   Ingrediente: 2 morcovi 1/2 fir praz 1 pastarnac 1/2 telina o ceapa rosie 2 ardei rosii 1 cana bulion de rosii patrunjel […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.