Ciorba de papadie

Printeaza

 

O reteta gustoasa de ciorba de papadie cu orez, ou, smantana, costita, ulei, usturoi verde, marar si otet.Ciorba de papadie

Ingrediente:

  • 1/2 kg păpădie
  • 2 linguri orez
  • 1 ou
  • 3 linguri smântână
  • 100 g costiţă
  • 1 lingură ulei
  • 3-4 fire usturoi verde
  • 1 legătură mărar
  • 2-3 linguri oţet

 

 

Mod de preparare:

Tai costiţa cât mai mic şi prăjeşti  bucăţelele în ulei , în oala în care vei face ciorba.. Adaugi usturoiul tăiat mărunt, laşi să se călească  puţin împreună şi tragi de pe foc.

Torni 1,5 litri apă şi pui din nou la fiert. Când dă în clocot, adaugi orezul ales şi spălat şi păpădia spălată foarte bine şi tăiată mai mărunt.

După ce au fiert, aproape de final, adaugi mărarul tăiat mărunt şi o dregi cu oul bătut cu smântână, oţet şi sare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.