Ciorba de nisetru cu legume si zeama de lamaie

Printeaza

Ciorba de nisetru cu legume si zeama de lamaie din: nisetru mic, ceapă, morcov, ardei gras, ardei iute, rosii la conserva, patrunjel, lămâie, tijă de ţelină.

Ingrediente:Ciorba_de_nisetru_cu_legume_si_zeama_de_lamaie

  • 1 nisetru mic
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei iute
  • 1 cutie (400 g) roşii
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 1 lămâie
  • 2 linguri ulei
  • 1 tijă de ţelină

Mod de preparare:

Cureţi legumele, le speli şi le tai mărunt. Razi fin mor­covul. în oala pentru ciorbă, căleşti în uleiul încins legu­mele şi tulpina de ţelină.

După ce se înmoaie, adaugi roşiile, 1 linguriţă de sare, iar după 5 minute, stingi cu apa fierbinte.

După 1/2 oră de fierbere la foc mediu, adaugi peştele curăţat, spălat şi porţionat, completezi cu apă cât să aco­pere ingredientele şi fierbi 20 de minute.

Când peştele se ridică la suprafaţă, sărezi ciorba după gust, presari pătrunjelul fin tocat şi acreşti cu zeamă de lămâie. Acoperi pentru 10 minute, apoi serveşti ciorba.

Ciorba de nisetru cu legume si zeama de lamaie

Ciorba_de_nisetru_cu_legume_si_zeama_de_lamaie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.