Ciorba de muraturi

Printeaza

Ciorba de muraturi din: muraturi, ceapa, morcov, ardei, telina, pastarnac, patrunjel, cartofi, rosii, smantana, verdeata.

Ingrediente:Ciorba de muraturi

  • 500g murături asortate, in saramura
  • o ceapă
  • un morcov
  • un ardei gras
  • o felie rădăcină de telină
  • o radacina pâstârnac
  • o rădăcină pătrunjel
  • 4 cartofi
  • 3 roşii în bulion
  • smântână
  • verdeaţă, după gust

 

Mod de preparare:

Toate murăturile se taie cuburi mici si se pun ta fiert în 2,5 litri de apă.

Se lasă 20 de minute la fiert Si apoi se pun ceapa, morcovul, ardeiul gras si rădăcinoasele, curăţate, spălate si tăiate.

Se lasă 10 minute pe foc si apoi se pun cartofii, curăţaţi si tăiati cubulete.

După ce si aceştia s-au fiert, se adaugă roşiile si se mai lasă 5 minute pe foc. Se aduce la masă cu verdeaţă si smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.